sunday funday

Godmorgon världen!

Här är det mygg fritt som man brukar kalla det. -25 vid halv 11. Vad mysigt! Vad har gjorts sen sist vi sågs? Det har inte alls hänt mycket. Vi har bara njutit av ledigheten och sovit väldigt mycket. Igår var vi en sväng på storheden men usch vad mycket folk. Så vi vände hem igen, och vad skulle vi göra där då? Jo! En tvättmaskin hade vi tänkt unna oss. Det hade varit helt magiskt men vi får se, eftersom att vi inte gick in där så vet man ju aldrig hur det ser ut innanför dörrarna. Kanske är heeelt urplockat. Nu har jag iaf visat att jag lever och så tycker jag att ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och kram 

| | Kommentera |

God jul!

God morgon bloggen så här på juldagen!

Jag och tomsan råkade sova till halv 1 idag, alldeles för länge men gud så skönt. Nackdelen med att sova så länge här uppe i norr är ju att man missar helt och hållet ljuset. Det börjar mörkna här redan kl.13 så man blir ganska hängig. 

Vi hade i alla fall en underbar jul. Vi firar ju på varsitt håll då vi inte ser någon anledning till att dela på oss. Vi myser på morgonen och kvällen istället och det är lika mysigt. Jag åkte med min familj till farmor och farfar först eftersom att dom skulle till min farbror sen. Vi åt mjukkaka och umgicks bara. Sen for vi hem till pappa och myste. Kollade på kalle, en hel drös med filmer, åt julmat, godis och drack julmust. Självklart öppnade vi ju julklappar också. Jag är jätte nöjd med allt vi fick, eftersom att jag och tom är sambos får vi ju mycket tillsammans. Så vi fick jätte fina glas från lagerhaus, en kaffebryggare, en innegrill som man kan göra allt från kött till våfflor på, pengar, presentkort och en fårskinns pläd. Jag kan visa allting i sinom tid. 


Idag ska vi bara mysa och så pratade vi om att göra en julskinka, det är så gott att ha på mackorna men även att äta till potatis. Sen får vi se vad vi mer hittar på. Det blir nog bra hur som helst. Hoppas ni har haft en god jul och att ni har fått umgås med familj och vänner som ni älskar och känner. 

God fortsättning!

| | Kommentera |

Dan före dan före dan

Goddag bloggen!

Hur har ni det idag? Jag har det bra, går dock i vanlig ordning och väntar på att mitt hjärta kommer hem. Men det går rätt bra. Började dagen med att följa med i julstressen som typ barnvakt. Problemet var att vagnen inte gick att ta med så jag satt kvar i bilen och underhöll en liten kille. Men det var en himla trevlig shoppingtur. Jag med panikångest klarar inte riktigt av när alla går på varandra och ska ha samma saker. Jag får hjärnsläpp då så jag satt mer än gärna kvar i bilen. Stannade på Ica innan vi var klar så jag fick köpa med mig jäst. Har nu stått och knådar inte en timme för att få till en mjukkake deg och nu står den och jäser. Få se vad det blir av det hela. Använde smör istället för olja, tycker det är så läskigt med transfetter som kan bildas osv. Så närproducerat och basic grejer utan tillsatser. Ekologisk med andra ord!

Ikväll ska vi och gratta tomsans systerson och sen får vi se vad vi hittar på. Lovade ju även resultat bilder efter tapetseringen. Köket är långt ifrån klart men ni har ju fått se den röda väggen så nu får ni se det vita också. Jag är mycket nöjd! Ha en bra dag för det ska jag ha, puss!
| | Kommentera |
Upp