vinterland

Godmorgon!

Vi var vaken alldeles för länge och nu har vi sovit alldeles för länge. Jag är dock på min tredje kaffekopp så jag är snart redo för äventyr. Jag har ett presentkort på en lokal butik här i stan och idag hade jag velat gå och kolla om dom har en sån där glaslåda, utan lock som man kan stoppa saker snyggt och prydligt i köket. Hoppas jag hittar en!

Ville iaf bara kika in och bjuda på två mysbilder. Lyxade till det och tände mina polkagris ljus, det luktar godis här hemma nu ♡
Ha en bra dag så hörs vi kanske senare. Kram ♡


| | Kommentera |

yoga poser och snökaos

Hej bloggen!

Hur har er dag varit? Min har varit bra, det är ju fredag så då kan man ju inte vara annat än glad.

Dagen började som vanligt med en hel kaffepanna och sen var vi på stan en sväng. Jag är lite sugen på att klä om våran sänggavel till ett annat tyg och annan färg. Jag är väldigt inne på en mörkgrå nyans i matt läder. Lite sådär där grumlig i färgen, vad tror ni om det? Såhär ser den ut nu.


Den är ju som lite beigeaktig mot det bruna hållet och jag är ute efter en svalare färg. Vi får se vad det blir, det är ganska kul att ha en egentillverkad sänggavel, vi behöver ju bara klä om den i ett annat tyg så har vi som en ny huvudgavel. 

Jag har även övat på mina yoga poser, speciellt peacock posen. Ni kan googla om ni vill, kan lägga ut en bild på mig själv sen när jag väl bemästrar den. 
Lovade ju även att lägga ut en bild på vårat snökaos. Tom kom hem vid midnatt till en ganska nyligt skottad parkering och en snöfri bil och 11 imorse såg det ut såhär


Vår bil är till vänster. Den var alltså snudd på begravd och det tog ett bra tag att få bort all snö bort från själva bilen och runtom. Härligt träningspass. Nu ska jag fortsätta se "the rebound" som går på 5an och fortsätta längta efter ma maaan. 

Sovgott cyberspace så hörs vi när vi hörs ♡
| | Kommentera |

vänner och min favorit sysselsättning

Hej igen! Hur har ni det ikväll? 

Jag har spenderat eftermiddagen ute i snö kaoset, hade kanske behövt visa en bild på hur mycket snö vi faktiskt har. Men jag kan visa en imorgon då det är ljust ute. 

Jag och tomsan for och handlade mat och sen skjutsade han mig till min barndomsvän som jag har spenderat resten av eftermiddagen med. Det är ändå ganska otroligt hur man kan fästa sig så pass mycket till varandra att man faktiskt umgås än efter 20 år. Ja det är sant, vi har känt varann i 20 år. Vi fyller 23 iår. Vi har en såndär relation där man ses när man ses. En sån relation där det inte blir skumt om man har varit ifrån varandra så länge, och såna relationer är värdefulla. 
Min tanke var iaf att gå hem, men eftersom att det har kräksnöat exakt hela dagen och fortfarande så fick hon skjutsa hem mig. 

Kvällen har bestått som vanligt av yoga och sen har jag fortsatt passa på att tvätta. Nu kollar jag på någon konstig film och längtar tills tom kommer hem så att jag får sova. Eller kan sova rättare sagt, fattar inte än hur det kommer att gå när han ska till Polen. Vi har alltså inte sovit utan varandra mer än 1 natt sen vi blev tillsammans. Nu är jag van och dessutom väldigt bortskämd på den fronten. Men det är ett senare problem. 

Sovgott mina läsare och ha en bra kväll ♡

| | Kommentera |
Upp