Allt sker av en anledning

Gokväll bloggisen!
Ibland kan man inte låta bli att tänka på vad man har mist under livets gång, men det man inte får glömma bort under dom tankarna. Det är att det ligger en anledning bakom, och den anledningen vill jag säga är bara meningen. Nu kanske det lät himla djupt men man kan inte tänka på något annat sätt. Försök istället tänka framåt, på alla fantastiska människor du kommer träffa och träffar på vägen framåt. Jag har haft jätte roligt men det betyder inte att jag inte kommer ha det mer. Tvärtom, det kommer mer.

Idag har vi myst med våra vänner. Vi har lagat middag och efterrätt. Blåbärspaj gjorde vi och åååh vad gott. Vi fick en bok av Toms pappa härom dagen, en bok som innehöll massa lärorik information om vad man stoppar i sig. Och detta har gjort det så mycket roligare att äta när man vet vad det gör för kroppen. Blåbär var tex. Väldigt rik på antioxidanter och innehöll även c-vitaminer. Blåbär är även de bäret men varan överlag som kan bli mest eko. Eftersom att den växer i våra skogar och kan plockas för hand och dessutom inte besprutas med alla dessa gifter. Det du köper i affären just nu kanske inte är så eko även fast det är svenskt men till sommaren, oj vad jag ska plocka bär.

Sovgott med er, mer om boken någon annan dag ♡ 
| | Kommentera |

När man har tid men inte vill ge tid

Godmorgon bloggen! 

Nu så här på morgonkvisten en söndagsmorgon tänkte jag bjuda på ett inlägg. Har ju faktiskt inte alls roat mig med mycket då jag har varit sjuk men nu har det vart helg och då har det funnits möjligheter till annat.

Jag vet inte om jag nämnde det i något tidigare inlägg men jag är helt frälst i en ny serie, girlfriends guide to divorce heter den. Just my taste mee drama humor, snusk och "jag struntar i vad andra tycker och sånt diggar jag. Lite såndär girl power. 
Den serien har jag iaf kollat på, började i torsdags och försökte lägga upp det på fredagen så att jag kunde se tills tom kom hem. Sen tog den slut. Nu måste jag vänta till i december tror jag men den som väntar på något gott.....väntar aldrig för länge.

Igår tog vi tag i vår garderobssituation och försökte dölja allt så bra som möjligt. Vi gjorde en lösning med krokar,  klämmor och gardinstång och lakan såklart. Så nu hänger det ett skynke istället för en massa grejer. 


Eftersom att rummet är så litet är det jätte svårt att få en rättvis bild men jag är nöjd i alla fall.
Vi hade också en riktig tum man hand dag där vi bara var med varandra, glömde bort tiden och tog tillvara på varenda minut. Sånt där som lätt fallerar när man har passerat nykär stadiet. Det fallerar ju självklart inte för att det är dåligt utan för att man blir bekväm. För vår del iaf.

Idag ser söndagen ut som alla söndagar. Toms mormor och oplanerat.  Skönt ♡
| | Kommentera |

våffeldagen och börja må bra dagen?

Godmorgon bloggen, usch vad jag blir deppig av att sitta inne. Det är som att jag tänker dubbelt så mycket då i jämförelse med mina friska dagar. Kanske är bra men jag tror samtidigt inte att det är nödvändigt att tänka för mycket. Jag får inte ut någonting av det förutom ångest.

Jag vaknade iaf upp idag och lät inte som en kratta idag vilket är positivt. Näsan är inte riktigt ännu på min sida men jag fortsätter med mina medel för att bli bättre.  Känner iaf att jag har sovit betydligt bättre inatt än vad jag har gjort resterande nätter. Vaknade av att jag behövde gå på toa mitt i natten och då kände jag mig sådär gosigt trött och längtade tillbaka till sängen. Som vanligt med andra ord.

Vi får se vad vi gör idag, har försökt masa mig och oss ut iaf någon gång under dagen så att man inte stänger in sig helt. Gå på affären eller ta en promenad eller vad som helst. Tror faktiskt att det kan göra en gott att få röra lite på sig, och sen eftersom att jag vet baksidan av att sitta inne för mycket så vill jag få ut minst en gång om dagen för att inte tappa det jag byggt upp.


Denna har vart en bra vän denna vecka...
| | Kommentera |
Upp