vars är solen?

Godmorgon, nu sitter jag med första kaffekoppen för morgonen så med andra ord så har vi precis vaknat. 

Gårkvällen var lugn, hade kört yoga i över 2 timmar så när jag fick sätta mig ner för att slappna av så var jag hur trött som helst. Knallade till Ica och köpte gurka men det var det mest ansträngande jag gjorde den kvällen. (Förutom yogan) 

Det var egentligen tänkt att vi skulle följa med på Ikea idag men vi kände väl båda att det skulle ta hela dagen, efter veckan så har vi ju knappt gjort någonting så nu ville vi passa på att umgås och göra precis vad vi vill. Nog för att jag gärna åker till Ikea varje dag men jag är lite sugen på att lägga pengarna på andra saker.

Det är ju bokrea i alla bokaffärwr nu så jag tänkte se om jag hittar någon yoga girl bok och sen är jag sugen på att läsa cirkeln och Silva day böckerna. Jag tänkte börja med första istället för att köpa på mig alla. Sen letar ju jag och tom fortfarande efter drömfångare så vi har nog ett äventyr idag. Hoppas ni får en bra dag och att solen kikat fram hos er, den har då inte vaknat än iaf här ♡
| | Kommentera |

yeah you show me good lovin´

Goddag världen!


Jag sitter och lyssnar på gomusik, just nu sugar med maroon5. Jag tycker den är så härlig. Älskar när Adam tar till med falsett, han passar med det. Lyssna på Lost stars med han också, ett soundtrack till filmen Begin Again. 

Under dagen har vi haft svärfar och svärsyster här på kaffebesök. Mysigt att sitta och prata bara. Vi pratade väldigt mycket om den där klänningen, jag ser den i blått och resten ser den i vitt och guld. Tom gjorde dock någonting som fick han att bara se den i blått och svart nu. Riktigt knäppt det där och vilka rabalder det har blivit. Jag tänkte bara kika in och kolla läget. Ska köra lite yogi yoga nu, misstänker en liten känning av träningvärk in my lower back. Skönt! I ryggen är det riktigt viktigt att ha ordentligt med styrka, och en liten tankeställare som jag har fått av att köra yoga är att ta hand om sina fötter. Som dom brukar säga så är fötterna det som bär oss och om vi var träd skulle fötterna vara våra rötter. Och rötterna är viktiga att sköta om. Så ge er själva fotmassage och ompyssling! Det förtjänar dom efter alla år som dom bär upp oss. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Yogi yoga

Gokväll mina vänner, jag är alltså helt frälst i denna yoga alltså. Det är så härligt. Någonting som jag inte trodde dock när jag valde det som träningform var att det inte skulle ge mig annat än vigheten och avslappnigen. Jag har haft träningsvärk mer än en gång kan jag säga sen jag började. jag har har kört yoga nu i princip varje dag med undantag från det att jag har varit som mest sjuk och vissa lördagar. Jag har fått en mycket mer välformad rumpa och låren med, jag har fått bättre hållning och axlarna är rakare. (När jag inte tränar så faller mina axlar ner på något konstigt sätt så att tex. bh-banden åker ner) 
Jag känner mig hur som helst mycket mer formad nu än vad jag gjorde för snart 2 månader sen. Tänk vad tiden går fort ändå. 
 
Vad har ni gjort idag då? Jag har tagit det rätt lugnt. Tog en promenad på eftermiddagen och så har jag kört yoga ganska länge. Lite för länge tror jag men när jag har för mycket tid över så kör jag bara på. pass efter pass efter pass så jag få se till att ha mer och göra vissa dagar. Nu sitter jag och kollar på Ninja warrior och funderar på om jag ska lyxa till det med någon gullig film. Det är mysigt. Ha en bra kväll, kram <3


Allmänt | | Kommentera |
Upp