today's a not so good day

Hej bloggisen! 
Hur har ni det? Förhoppningsvis en bättre kväll än mig. 
Jag ligger i soffan som jag har gjort typ exakt hela dagen. Nä nu överdrev jag. Jag har faktiskt tagit en promenad och sen har jag städat vårat hem. Men bortsett från det så är det vad jag har att göra. Det är super trist. Det regnar ute så alla vägar är glashala, det går med andra ord inte att gå eller köra bil så då var det krypa men det får ni göra ikväll istället. Haha 

Jag tänkte på en sak. En känd bloggerska vill ju spy på alla som är så positiva osv. Men vad är det för mening med att vara negativ, och jag personligen avundas dom som kan sprudla av glädje så som dom gör. Det är ju jätte kul att vissa människor känner sig så lycklig så att dom inte kan sluta le? Varför förstöra någonting som är så fantastiskt att känna?

Idag verkar det vara inne att idiotförklara sig själv och bjuda på sig själv så mycket som möjligt genom att trycka ner sig själv. Att man är dålig eller råkade ramla eller att man aldrig ser någon eller att man inte har något minne eller att man är klantig. Jag vet inte om det bara är jag som har reagerat på detta? Självklart ska man vara stolt över alla sina sidor men vill man inte bli ihågkommen med allt bra man gjort? Men ni förstår va?

Det har blivit så himla tabu att skryta så det är knappt någon som vågar säga bra saker om sig själv länge. Hallå människor! Älska er själv, lyft fram dig själv, tala om hur bra du är! 

Kärlek ♡
| |
Upp