alla hjärtans dag

Godmorgon!

Vi började dagen med att för en gångs skull äta frukost tillsammans. Rost mackor med skinka ost och gurka. Vi brukar kliva upp i samma tid men Tom sitter oftast vid datorn tills vi hittar på någonting och jag myser ner mig i soffan med min kaffekopp. 

Vad ska ett par som har varit tillsammans i 2 år göra då? Jag skäms när jag säger det men vi är riktigt dåliga på det här med högtider. Jag menar vi var med våra vänner för att vi var less att se på film på våran 2 årsdag. Vi har inte den blekaste aning vad vi ska göra. Laga middag ska vi göra men det hade vi gjort ändå. Nä fy skäms på oss nu måste vi skärpa oss. Jag hoppas att ni får en mysig alla hjärtans dag och ge lite extra kärlek till era nära och kära. 

Glöm heller inte bort att ni även kan ge eran familj uppskattning, eller era vänner. Man behöver inte vara i ett förhållande för att fira denna dag. Dom flesta har någon som dom älskar så ta hand om den personen! 

Här får ni lite kärlek av mig och så får ni ha en bra dag ♡♡

En liten note bara, var visst många som hade problem att ladda upp bilder efter nya uppdateringen. Får hoppas att dom fixar det snart.
| |
Upp