Första advent

Hej fina!

Det där bordet var ju ingen lek. Vi skulle ju som sagt kapa av det så att det blev kortare. Men problemet är bara det att det bara är faner, och under den är det enbart kartong. Och då blev det bara problem. Som tur är har vi inte gått back på det där så vi gav oss ut att leta efter ett nytt bord. 300 kr hittade vi ett nytt bord med 4 stolar för. Ett renoverings projekt med andra ord. Men med det priset går det ju inte att räkna med annat. Så nu har vi någonting att göra iaf. 

Idag har vi gått på skyltsöndag då det är första advent. Vi var med i en jätte kul tävling, man skulle rösta fram snyggaste skyltfönstret i stan, och i samband med det kunde man vinna priser. Klart man hoppas på vinst men oddsen är ju inte så stora. Sen gick vi upp och fikade hos min farmor och farfar, satt där i säkert två timmar och surrade med alla som var där. Jätte trevligt! Ikväll har vi roat oss med att tvätta för första gången i nya lägenheten. Jag är så nöjd med maskinerna, det tar 40 minuter för en 60 tvätt att bli klar och lika länge för den att torka i torktumlaren. Vilket innebär att det går jätte fort, om man jämför med det vi är van vid. Minst 1 timme för vilken tvätt som helst och 1,5 timme för torktumlare, klar förbättring! 

Imorgon börjar tom sin kvällsvecka, jag har lite ångest. Det har jag alltid. Jag tycker inte om när han jobbar det passet för vi går oftast om varandra. Det är jätte positivt att vi får sakna varandra men jag trivs så bra i hans sällskap, så det gör mig ingenting att han är hemma hela dagen om han blir tvungen. Jag tror han känner likadant, bara det att han är glad för sovmorgon och slipper kliva upp halv 6 på morgonen och jag förstår han. 

Sovgott ♡
| | Kommentera |
Upp