2 av 365 dagar

Hej bloggen!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Så det får bli ett långt inlägg proppat med information om jag lyckas. 

På söndagen var vi faktiskt och köpte oss en tvättmaskin. Vi var tvungen att chansa iaf och kolla om dom hade den. Vi hade sån tur, först var vi inne på elgiganten men då såg vi den inte. Vi drog vidare på media markt och där fanns den inte heller. Men jag som gillar att fråga ut butikspersonal bestämde att vi far tillbaka till elgiganten och frågar. Och det fanns. 3 stycken var kvar varav 2 var tingade. Sååå menat!!
Efter många om och men är den nu inkopplad och alla våra kläder är tvättade. Yeeeey!

Under dom vanliga mellandagarna har tomsan jobbat kväll. Då har jag passat på att umgås med mig själv vilket inte alltid har varit det enklaste. På måndagen städade jag bort julen och plockade fram och inredde vårat hem på nytt. Åh vad jag älskar den här lägenheten. Den är så modern och går att få så modern. 


På onsdag var det nyårsafton. Jag kan inte påstå att det blev något lyxfirande som det verkar vara obligatoriskt att ha. Vi åkte över till Toms familj och käkade god mat, kollade på fyrverkerier och spelade kortspel. Dessutom var alla nykter och det kändes absolut skönast. Att slippa vara bland berusade människor när man själv måste vara nykter. Inte riktigt det roligaste man kan göra. Så det blev en riktigt mysig kväll med nära och kära. 

Igår tog vi det rätt så lugnt. Lagade mat och sen kom Toms kompis över. Jag lät dom vara ifred och drog till mina kära vänner och socialiserade. När jag kom hem satt dom och spelade nostalgi spel och jag kollade på. 


Idag har jag ingen aning om vad som ska hittas på. Jag ska nog ge mig på att skura vilket jag sällan tar mig tid att göra och sen var det en hel drös med filmer som går hela kvällen. En myskväll ser ut att stå på agendan idag. Det blir nog bra. Hoppas ni har haft en bra vecka och hoppas ni får en bra dag. Puss på er!
| |
Upp