tolkning

Nu har jag fått min dröm tolkad. Jag tänker fortfarande inte gå in på exakt vad jag drömde då jag inte har koll på exakt alla som läser min blogg. Jag vill absolut inte uppröra någon på något sätt. Jag drömde snabbt förklarat att jag blev jagad men att jag tillslut kom till en återvändsgränd. 

Tolkningen jag fick var att jag springer ifrån mina problem och att jag måste ta tag i dom, att jag inte kan fly mer. Personen som sprang som enkelt förklarat inte var jag sprang genom en skog och kom sedan till en sjö. Träd betyder liv och vatten är känslor. Så i drömmen kan man snabbt tolka det som att jag flyr från mina känslor men kommer tillbaka till dom iaf. Personen som tolkade min dröm vet inte vad jag har gått igenom redan så jag och min vän som också satt och lyssnade satt och undrade om det hade kunnat vara dåtid. Men jag kan samtidigt känna och tycka att jag fortfarande måste ta tag i saker.

Nu kommer jag skriva någonting som jag inte har gjort tidigare. Jag fick en låda som min mormor hade gjort iordning innan hon dog. Denna låda har hon gjort till alla sina 6 barnbarn. Lådan får man när man flyttar hemifrån. Jag flyttade hemifrån 2012 och fick lådan då. Jag har fortfarande inte öppnat lådan. Jag VET att jag måste ta tag i det. Mormor dog 2011 och jag har fortfarande inte kommit över det. Jag sitter med tårar i ögonen när jag skriver det här. Men jag måste komma över det. Jag kommer aldrig glömma henne och hon kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Hon insjuknade på en tisdag och samma vecka på lördagen somnade hon in. Det kom som en chock för alla och jag tycker fortfarande att det är orättvist men jag måste gå vidare med mitt liv. Jag kommer aldrig få tillbaka henne vilket jag har velat ända sen dess men hon kommer alltid sprida ljus i mina tankar och hon finns med oss hela tiden. Jag ska fortsätta att skriva om det här. Jag behöver det. Nu börjar den här jobbiga resan och tar tag i det här. 

Jag älskar dig och kommer alltid att göra det, mormor <3
Allmänt | |
Upp