ångestveckan

Godmorgon måndag och en helt ny vecka, veckan hade dock fått se annorlunda ut men detta får jag stå ut med. Bättre det här än krakow. Tomsan jobbar kväll och jag har ångest. 

Jag vill absolut inte vända det här till något negativt för det är inte till min egen fördel. Men jag avskyr den här veckan just för att den blir så konstig. Men som sagt, det är bara några dagar och vi gör ofta det bästa av situationen. Men jag märker att jag oftast blir sur och trycker bort den här dagen på söndagar. Just sen här dagen när man är där då man måste vänja sig vid hur det kommer se ut resten av veckan. Igår valde jag faktiskt att säga så han förstår. Tänk att vi har varit tillsammans i över 2 år och jag har inte erkänt att jag får ångest när han jobbar kväll. Jag valde iaf att säga något bara för att få det sagt liksom. Lätta lite på hjärtat. Bara så han vet. 

Vi hade iaf en jätte bra dag igår. 
Vi var på pensionärsrundan, först var det ju tänkt att han skulle följa med till min farmor och farfar men då for ju han till sin mormor. Det vart ju ändå en bra lösning. När vi var klar hos dom så fick vi en snilleblixt att göra om lite hemma. Det gjorde vi, inte några stora förändringar men vi flyttade lite möbler för att få en större känsla. Nu är det bara en vägg i vardagsrummet som är så tom men jag får spåna på det ett tag, jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha där nu. 

Vi kollade även på film och åt kvällsfika innan vi gick och la oss i sängen. Ville som sagt inte känna efter om jag var trött men när jag slappnade av så somnade jag fort som en stock. Alltså väldigt trött tjej. 

Nu ska jag göra mig klar för skolan, vet som vanligt inte om jag behövs där men det kan vara skönt att ha någonting för sig iaf. Kram på er ♡
| |
Upp